Van Peer eerste poulewinnaar in zesde week MODUS Super Series

Berry van Peer heeft zich als eerste speler gekwalificeerd voor de finalegroep tijdens de zesde speelweek van de MODUS Super Series. De finaledag in Portsmouth is aanstaande zaterdag.

Bij de MODUS Super Series beginnen zes spelers in Groep A. Zij spelen van maandag tot en met woensdag dagelijks eenmaal tegen de andere spelers in de groep. Van de vijftien wedstrijden wist Van Peer er net als Thibault Tricole en Adam Hunt tien te winnen.

Van het drietal had Van Peer echter het beste legsaldo, waardoor hij de poule als nummer één besluit. Alle andere darters krijgen later deze week een nieuwe kans om zich te plaatsen voor de finaledag.

Tricole en Hunt gaan verder in Groep B en krijgen daar gezelschap van Stu Wilson, Chas Barstow en Paul Hogan. Zij gaan donderdag en vrijdag strijden om drie startbewijzen voor de finalegroep. Robert Thornton Jerry Hendriks en Scott Winder komen bij Carl Sneyd, Robert Grundy en Martyn Turner in Groep C terecht. Daar zijn nog twee plekken te verdelen voor de finalegroep.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties