"Veel groter dan dit worden ze niet" - Commentator grapt over verschil in lengte tussen Jimmy van Schie en Damian Mol

In de Modus Super Series vindt momenteel de zesde speelweek plaats van de zevende Super Series. Daarbij ook twee Nederlanders die het maandag tegen elkaar opnamen.

In hun eerste wedstrijd van de dag mochten Jimmy van Schie en Damian Mol het tegen elkaar opnemen. Van Schie won uiteindelijk, ondanks twaalf gemiste matchdarts, de wedstrijd met 4-3.

De commentator bij de wedstrijd verwees al snel naar de enorm verschillende lengte van de spelers, toen hij grapte dat Mol er net zo klein uitzag als zijn dierlijke naamgenoot. Hij zei: "Over groot gesproken, ze worden niet veel groter en groter dan Jimmy Van Schie. Waardoor Damian Mol, nou ja, op een mol lijkt. Groot verschil in grootte."

In de tussenstand na één dag staat Van Schie momenteel voorlaatste, hij wist twee van zijn vijf wedstrijden te winnen. Mol daarentegen wist nog geen enkele wedstrijd te winnen en staat daardoor onderaan. De groepswinnaar na drie dagen plaatst zich rechtstreeks voor de finaleavond op zaterdag, de andere spelers krijgen donderdag en vrijdag nog een nieuwe kans. Morgen gaat het toernooi verder.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties