Baker leidt tweede groep in achtste speelweek MODUS League na eerste speeldag

Scott Baker heeft donderdag de beste start gemaakt in de tweede groep tijdens de achtste speelweek van de MODUS Online Live League.

Baker, de voorbije twee seizoenen in het bezit van een PDC Tour Card, won vier van zijn vijf wedstrijden. The Mod verloor zijn openingsduel tegen Josh McCarthy (4-3), maar versloeg daarna achtereenvolgens Andy Jenkins (4-3), Paul Holloway (4-0), Colin Osborne (4-2) en Ryan Hogarth (4-0).

Osborne leed tegen Baker zijn enige nederlaag en eindigde op legsaldo op de tweede plaats. De twee Engelsen hebben een voorsprong van twee punten op McCarthy, Holloway en Hogarth. Jenkins staat na de eerste dag laatste met twee punten.

De spelers van deze groep spelen zowel donderdag- als vrijdagmiddag wedstrijden tegen elkaar. De nummers één en twee van deze groep gaan vervolgens naar de finalegroep van zaterdag.

In de avondsessies spelen Robert Owen, Wayne Warren, James Richardson, Chas Barstow en Stephen Burton tweemaal een poule tegen elkaar. Ook in deze groep zijn er twee plekken beschikbaar voor zaterdag. Arron Monk wist zich eerder al voor deze finalegroep te plaatsen door de eerste poule van deze week te winnen.

In tegenstelling tot de eerste editie van de MODUS League in 2020 wordt er niet online via een webcamverbinding gespeeld, maar op een locatie in het Engelse Southampton. De wedstrijden zijn te volgen via het YouTube-kanaal van Online Darts.

Speelschema MODUS Online Live League (Week 8)

Donderdag 6 mei

Paul Holloway 2-4 Colin Osborne

Josh McCarthy 4-3 Scott Baker

Andy Jenkins 2-4 Ryan Hogarth

Colin Osborne 4-3 Josh McCarthy

Ryan Hogarth 4-3 Paul Holloway

Scott Baker 4-3 Andy Jenkins

Colin Osborne 4-1 Ryan Hogarth

Josh McCarthy 0-4 Andy Jenkins

Paul Holloway 0-4 Scott Baker

Ryan Hogarth 2-4 Josh McCarthy

Scott Baker 4-2 Colin Osborne

Andy Jenkins 2-4 Paul Holloway

Scott Baker 4-0 Ryan Hogarth

Paul Holloway 4-3 Josh McCarthy

Colin Osborne 4-0 Andy Jenkins

Stand

# Naam Gespeeld Winst Verlies Leg +/- Punten
1 Scott Baker 5 4 1 +10 8
2 Colin Osborne 5 4 1 +8 8
3 Josh McCarthy 5
2 3 -3 4
4 Paul Holloway 5 2 3 -4 4
5 Ryan Hogarth 5 2 3 -6 4
6 Andy Jenkins 5 1 4 -5 2

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties