Bioscoopfilm over darts in de maak; bijrollen voor Amerikaanse topdarters Baggish en Van Dongen in 'BULL'S The Movie'

Amerikaanse producers zijn momenteel bezig met het ontwikkelen van een bioscoopfilm over darts. Voor de Amerikaanse darters Danny Baggish en Jules van Dongen is bovendien een bijrol weggelegd in de film.

De film 'BULL'S The Movie' draait om twee hoofdpersonen, die een kroeg hebben in Michigan City. In deze kroeg spelen zij zelf dartscompetitie. In de loop van het verhaal wordt er een WK Cricket (in Nederland ook wel bekend als tactics) gespeeld voor koppels. Hierbij neemt Team USA het op tegen een team uit Engeland, de regerend wereldkampioenen.

In het Amerikaanse team zitten Baggish en Van Dongen, maar zij haken plots af voor het WK Cricket. Na een lange zoektocht worden de twee kroegeigenaren gekozen om de plaatsen in te nemen van de Amerikaanse topdarters. Hoe dat afloopt is uiteindelijk te zien in de film.

Één van de hoofdrollen in de film wordt gespeeld door een nog niet genoemde Hollywood acteur. De opnames van de film worden op 15 mei dit jaar afgerond. Het is nog niet bekend wanneer de film daadwerkelijk gelanceerd wordt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen