Burnett, McDonald en O'Shea naar finalegroep in vierde speelweek Online Darts League

Richie Burnett, Shaun McDonald en John O'Shea zijn de eerste drie spelers die zich hebben geplaatst voor de finalegroep tijdens de vierde speelweek van de Online Darts Live League.

Burnett wist woensdag de eerste poule van deze week te winnen. De oud-wereldkampioen profiteerde van het feit dat Robert Thornton werd opgeroepen om deel te nemen aan de PDC Super Series. Thornton had na tien duels namelijk zestien punten verzameld, maar kon de laatste vijf wedstrijden niet afwerken. Daardoor werd hij gepasseerd door Burnett, die tien van zijn vijftien partijen winnend afsloot.

McDonald wist vervolgens de tweede groep te winnen met liefst negen zeges in tien wedstrijden. O'Shea werd tweede in deze poule en plaatste zich daardoor ook voor de finalegroep.

James Richardson, Kevin Burness, Rob Cllins, Keelan Kay en Mark Webster strijden vrijdagavond om de laatste drie plekken voor de finalegroep, die zaterdagavond wordt gespeeld. De winnaar van deze finalepoule ontvangt een cheque van vijfduizend pond.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties