Dart Players Australia en Winmau sluiten nieuwe driejarige overeenkomst

Dart Players Australia, de Australische tak van de PDC, heeft een nieuwe driejarige overeenkomst met dartsfabrikant Winmau gesloten.

"We zijn verheugd dit partnerschap met de DPA voort te zetten, dat de verdere groei van de sport in Australië op topniveau zal ondersteunen," aldus Winmau Marketing Director Simon Hall.

DPA-voorzitter Kevin Berlyn voegde daaraan toe: "Darts wordt steeds populairder en we kijken ernaar uit om de missie van de DPA om de sport in heel Australië te promoten, te bevorderen. Deze verdere samenwerking met Winmau is een geweldige kans voor ons om nog meer dartsspelers en liefhebbers in de regio te bereiken via nieuwe strategische partnerschappen. We hebben nog veel werk te doen en kijken echt uit naar de uitdagingen die voor ons liggen."

Volledige kalender

In 2023 keert de DPA Pro Tour terug naar een volledige kalender, nadat het de afgelopen drie jaar toernooien op afstand heeft moeten organiseren vanwege Covid-gerelateerde beperkingen.

De DPA Pro Tour gaat van start in het weekend van 18 en 19 februari, waarbij de algemene DPA ProTour Order of Merit-winnaar zich kwalificeert voor het PDC-WK in Alexandra Palace.

Lees meer over:
Winmau DPA Overig

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties