‘DON’T TAKE ME HOME’, 4 NEDERLANDERS IN ACTIE MET EEN €5 FREE BET

Maandag en dinsdag wordt er weer volop gedart in Ally Pally. Wij gaan daar eens even goed voor zitten, want met de €5 Free Bet van BetCity.nl kunnen we inzetten op de 4 Nederlanders die in actie komen. Registreer je nu bij BetCity.nl en claim zowel een €20 Free Bet als welkomstbonus en de €5 Free Bet speciaal voor het WK Darts!

Maandag om 13:30 uur: Ross Smith – Dirk van Duijvenbode

Smith tegen van Duijvenbode ofwel ‘Smudger’ tegen ‘The Titan’. Smith is de lichte favoriet bij de bookies met een odd van 1.85 tegenover 1.95 van onze Dirk. Beide heren gooien 180s aan de lopende band, maar daar is The Titan dan weer lichte favoriet. Het zal een spannende strijd worden en wij verwachten dan ook dat alle 7 sets nodig zijn om de beslissing te brengen. Onze tip: Meer dan 6.5 sets in deze wedstrijd, odd: 2.88.

Maandag om 20:00 uur: James Wade – Vincent van der Voort

De 2e Nederlander die in actie komt speelt tegen één van de favorieten voor de wereldtitel. Dat zien we dan ook terug bij de Bookies. Voor een overwinning van Wade krijg je 1.57 keer je inzet tegenover 2.40 keer je inzet bij een overwinning van van der Voort. Beide mannen wisten in hun eerste wedstrijd dit toernooi niet hoger dan 106 uit te gooien. Wij gaan voor een hoogste uitgooi van minder dan 133.5 voor 1.85 keer je inzet.

Dinsdag om 16:30 uur: Joe Cullen – Martijn Kleermaker

De eerste Nederlander die dinsdag in actie komt treft een moeilijke tegenstander. Voor een overwinning van Martijn Kleermaker krijg je maar liefst 3.70 keer je inzet. Toch wist Kleermaker te overtuigen in de eerste wedstrijd, hij won 3-1 van John Michael en gooide daarbij 4 180s en een uitgooi van 156. Joe Cullen had meer moeite in zijn eerste wedstrijd (3-2). Kan Kleermaker verrassen door Joe Cullen naar huis te sturen? Wij denken van wel en zetten in op een overwinning van Kleermaker voor 3.70 keer je inzet!

Dinsdag om 23:00 uur: Michael van Gerwen – Chris Dobey

De Nederlander die de meeste kans maakt op de titel is onze Mighty Michael. Dit is ook wel terug te zien in de odds, want met een odd van 1.16 op een overwinning op Dobey is het wel duidelijk dat Van Gerwen hoog aangeschreven staat. Van Gerwen gooit vaak op de 19 en gooit om die reden dan ook weinig 180s voor zijn kaliber. Waar Michael wel in accelereert is hoge uitworpen. Wij denken daarom dat Van Gerwen deze pot wint en daarbij de hoogste uitgooi claimt. Hier krijg je 1.61 keer je inzet voor.

Specials

BetCity.nl biedt ons ook boosted odds aan. Hierbij wordt een odd hoger gemaakt dan dat van oorsprong is. Ook voor de maandag en dinsdag staan er wat mooie odds boosts klaar voor ons. Weten bijvoorbeeld alle Nederlanders te winnen, krijg je maar liefst 23.00 keer je inzet! En dat is nog niet alles, want gooien alle vier de mannen de hoogste uitgooi, krijg je 15.00 keer je inzet!

Klik hier om je Free Bet te claimen en in te zetten op het WK Darts!

Lees meer over:
Overig

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties