Graham Hall ten koste van Nederlander nieuwe weekwinnaar in Online Darts League

Graham Hall heeft heeft zaterdagavond de weektitel gepakt tijdens de derde speelweek van het nieuwe seizoen in de Online Darts Live League.

Tijdens de finalepoules op zaterdag kwamen de beste spelers van de afgelopen week in actie. Van maandag tot en met vrijdag werden er drie poules gespeeld en dat zorgde voor in totaal zes winnaars voor de finaledag.

In Groep A zaten met Gian van Veen en Danny van Trijp twee Nederlanders. Ook Graham Hall zat in deze groep. Van Veen won zijn beide duels, terwijl Hall met een overwinning op Van Trijp als nummer twee doorging naar de halve finale.

Ryan Furness won in Groep B zijn beide wedstrijden tegen Arjan Konterman en Scott Williams, terwijl Williams het onderlinge duel met Konterman naar zich toetrok. Hij ging dus samen met Furness door naar de laatste vier.

Hall won daarna met 4-2 in de halve finale van Furness, terwijl Van Veen met 4-3 te sterk was voor Williams. Laatstgenoemde pakte wel de winst in de troostfinale, alvorens Hall de weektitel bemachtigde met een 4-2 overwinning op Van Veen. De Engelsman nam daarmee dus revanche voor zijn nederlaag tegen de Nederlander in de groepsfase.

Uitslagen Online Darts League (Week 3)

Groep A

Graham Hall 4-0 Danny van Trijp

Gian van Veen 4-3 Danny van Trijp

Gian van Veen 4-1 Graham Hall

Groep B

Ryan Furness 4-2 Scott Williams

Ryan Furness 4-3 Arjan Konterman

Scott Williams 4-2 Arjan Konterman

Halve finale

Gian van Veen 4-3 Scott Williams

Graham Hall 4-2 Ryan Furness

Troostfinale

Scott Williams 4-0 Ryan Furness

Finale

Graham Hall 4-2 Gian van Veen

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties