Jenkins ongeslagen op tweede speeldag MODUS League, Cole behoudt koppositie

Andy Jenkins heeft dinsdag een mooie inhaalslag gemaakt in de MODUS Online Live League. Rocky wist op de tweede speeldag in Groep A al zijn vijf duels te winnen.

De Engelsman ersloeg achtereenvolgens Fallon Sherrock (4-2), Colin Osborne (4-3), Scott Baker (4-2), Jarred Cole (4-3) en Richard North (4-1). Jenkins komt nu op een puntentotaal van veertien, evenveel als Jarred Cole. Laatstgenoemde heeft echter wel een beter legsaldo en gaat als koploper de laatste speeldag in.

Elke speler speelt tot en met woensdag dagelijks één keer tegen de andere spelers uit de groep. De winnaar van deze poule gaat direct door naar de finalegroep van zaterdag.

De nummers twee en drie van de ranglijst spelen op donderdagavond en vrijdagavond een nieuwe poule tegen drie nieuwe spelers. Dit zijn Rob Collins, Jason Askew en Joe Davis.

De nummers vier, vijf en zes van de stand op woensdag, spelen eveneens een nieuwe poule tegen nieuwe deelnemers. In deze poule zijn Stephen Burton, Josh McCarthy en Mike Gillet de instromers. Zij komen op donderdagmiddag en vrijdagmiddag in actie. Vanuit de avond groep gaan er twee spelers naar de finalegroep en vanuit de ochtend groep drie, waardoor de finalegroep dus uit zes spelers bestaat.

In tegenstelling tot de eerste editie van de Modus League in 2020 wordt er niet online via een webcamverbinding gespeeld, maar op een locatie in het Engelse Southampton. De wedstrijden zijn te volgen via het YouTube-kanaal van Online Darts.

Speelschema MODUS Online Live League (Week 2)

Dinsdag 1 juni

Colin Osborne 4-3 Richard North

Fallon Sherrock 2-4 Andy Jenkins

Jarred Cole 4-3 Scott Baker

Andy Jenkins 4-3 Colin Osborne

Richard North 2-4 Scott Baker

Fallon Sherrock 2-4 Jarred Cole

Scott Baker 2-4 Andy Jenkins

Colin Osborne 4-2 Fallon Sherrock

Jarred Cole 4-1 Richard North

Colin Osborne 2-4 Scott Baker

Andy Jenkins 4-3 Jarred Cole

Fallon Sherrock 2-4 Richard North

Jarred Cole 4-1 Colin Osborne

Scott Baker 4-2 Fallon Sherrock

Richard North 1-4 Andy Jenkins

Stand

# Naam Gespeeld Winst Verlies Leg +/- Punten
1 Jarred Cole 10 7 3 +13 14
2 Andy Jenkins 10 7 3 +6 14
3 Scott Baker 10 6 4 +7 12
4 Colin Osborne 10 5 5 -1 10
5 Richard North 10 3 7 -9 6
6 Fallon Sherrock 10 2 8 -16 4

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties