Kay eerste leider in vierde speelweek MODUS League

Keelan Kay is de verrassende koploper na de eerste speeldag in Groep A van de vierde week in de MODUS Online Live League.

De Engelsman kwam als enige speler tot vier overwinningen in vijf duels. Kay verloor enkel van Jamie Lewis (4-1) en pakte wel de winst tegen Bradley Kirk (4-3), Martin Adams (4-3), Shaun McDonald (4-0) en Matthew Dennant (4-3).

Achter Kay kwamen Lewis, McDonald en Dennant allemaal tot drie overwinningen. Adams kende een teleurstellende start met slechts twee zeges, terwijl Kirk al zijn wedstrijden verloor.

Elke speler speelt tot en met woensdag dagelijks één keer tegen de andere spelers uit de groep. De winnaar van deze poule gaat direct door naar de finalegroep van zaterdag.

De nummers twee en drie van de ranglijst spelen op donderdagavond en vrijdagavond een nieuwe poule tegen drie nieuwe spelers. Dit zijn Darren Beveridge, Jamie Clark en Greg Ritchie.

De nummers vier, vijf en zes van de stand op woensdag, spelen eveneens een nieuwe poule tegen nieuwe deelnemers. In deze poule zijn Dave Parletti, Stephen Burton en Kevin Burness de instromers. Zij komen op donderdagmiddag en vrijdagmiddag in actie. De top twee van de twee nieuwe poules plaatsen zich eveneens voor de finalegroep, die dus in totaal uit vijf spelers bestaat.

In tegenstelling tot de eerste editie van de Modus League in 2020 wordt er niet online via een webcamverbinding gespeeld, maar op een locatie in het Engelse Southampton. De wedstrijden zijn te volgen via het YouTube-kanaal van Online Darts.

Speelschema MODUS Online Live League (Week 4)

Maandag 5 april

Jamie Lewis 4-1 Keelan Kay

Bradley Kirk 0-4 Shaun McDonald

Matthew Dennant 3-4 Martin Adams

Keelan Kay 4-3 Bradley Kirk

Martin Adams 0-4 Jamie Lewis

Shaun McDonald 2-4 Matthew Dennant

Keelan Kay 4-3 Martin Adams

Bradley Kirk 0-4 Matthew Dennant

Jamie Lewis 0-4 Shaun McDonald

Martin Adams 4-0 Bradley Kirk

Shaun McDonald 0-4 Keelan Kay

Matthew Dennant 4-3 Jamie Lewis

Shaun McDonald 4-1 Martin Adams

Jamie Lewis 4-0 Bradley Kirk

Keelan Kay 4-3 Matthew Dennant

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties