Laatste kans: €5 Free Bet voor het WK Darts op BetCity.nl

Vanavond wordt de finale gespeeld van het WK Darts. Michael Smith neemt het op tegen Peter Wright. Wright won zondagavond laat van Gary Anderson: 6-4. Eerder op de avond versloeg Smith James Wade met 6-3. Volgens bookmaker BetCity.nl is Peter Wright de favoriet vanavond.

Laatste kans: €5 Free Bet voor het WK Darts op BetCity.nl

De quoteringen

Zoals gezegd is Peter Wright de favoriet bij BetCity.nl. Maar het ligt niet ver uit elkaar. Voor een overwinning van Wright krijg je 1.75 keer je inzet, voor een overwinning van Michael Smith krijg je 2.05 keer je inzet.

Beide heren zijn machines als het gaat om 180s gooien, hierin is dan volgens de bookmaker ook geen favoriet. Zowel Snakebite als Bullyboy staan op een quotering van 2.00 voor wie de meeste 180s gaat gooien, dit kan dus een spannende strijd worden. De lijn van het aantal 180s in de wedstrijd ligt op 34 180s in de wedstrijd. Als 1 van de 2 mannen meer dan 22 180s gooien, is dit het nieuwe record in een WK finale.

Denk jij dat één van de mannen de wedstrijd gaat domineren op het gebied van 180s en de hoogste uitgooi en er ook nog eens met de winst vandoor gaat en dus King of the Oche wordt? Dan krijg je voor Michael Smith 6.00 keer je inzet en voor Peter Wright 4.50 keer je inzet.

BetCity.nl specials

Speciaal voor de WK finale heeft BetCity.nl een aantal verhoogde quoteringen:

- Smith & Wright gooien samen meer dan 40.5 180s voor 5.00 keer je inzet

-Smith & Wright gooien samen meer dan 9,5 100+ uitgooien voor 4.00 keer je inzet

- Eén of meer nine-darters in de wedstrijd voor 15.00 keer je inzet

Daarnaast heeft BetCity.nl een €5 Free Bet speciaal voor het WK Darts lopen, vandaag dus ook de laatste dag dat deze ingezet kan worden. Welke weddenschap durf jij aan?

Lees meer over:
Overig

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties