Marsh leidt Groep B in zevende week MODUS League na eerste speeldag

Scott Marsh is goed begonnen aan de tweede groep in de zevende week van de MODUS Online Live League. Bij de start van Groep B wist de Engelsman al zijn vijf duels te winnen.

Marsh versloeg achtereenvolgens Sean Fisher (4-3), Adrian Gray (4-3), Nathan Rafferty (4-3), Wes Newton (4-2) en Joe Davis (4-3). Laatstgenoemde verloor enkel van Marsh en eindigde met vier zeges op de tweede plaats. Voormalig Premier League-speler Newton kende een teleurstellende dag met vijf nederlagen en lijkt deelname aan de finalegroep al uit z'n hoofd te kunnen zetten.

De spelers van deze groep spelen zowel donderdag- als vrijdagmiddag wedstrijden tegen elkaar. De nummers één en twee van deze groep gaan vervolgens naar de finalegroep van zaterdag.

In de avondsessies spelen Niall Culleton, Reece Robinson, Shayne Burgess, Rob Collins en Paul Hogan tweemaal een poule tegen elkaar. Ook in deze groep zijn er twee plekken beschikbaar voor zaterdag. Martin Adams wist zich eerder al voor deze finalegroep te plaatsen door de eerste poule van deze week te winnen.

In tegenstelling tot de eerste editie van de MODUS League in 2020 wordt er niet online via een webcamverbinding gespeeld, maar op een locatie in het Engelse Southampton. De wedstrijden zijn te volgen via het YouTube-kanaal van Online Darts.

Speelschema MODUS Online Live League (Week 7)

Donderdag 29 april

Joe Davis 4-2 Adrian Gray

Scott Marsh 4-3 Sean Fisher

Nathan Rafferty 4-3 Wes Newton

Adrian Gray 3-4 Scott Marsh

Wes Newton 3-4 Joe Davis

Sean Fisher 2-4 Nathan Rafferty

Adrian Gray 4-2 Wes Newton

Scott Marsh 4-3 Nathan Rafferty

Joe Davis 4-0 Sean Fisher

Wes Newton 2-4 Scott Marsh

Sean Fisher 4-3 Adrian Gray

Nathan Rafferty 3-4 Joe Davis

Sean Fisher 4-3 Wes Newton

Joe Davis 3-4 Scott Marsh

Adrian Gray 2-4 Nathan Rafferty

Stand

# Naam Gespeeld Winst Verlies Leg +/- Punten
1 Scott Marsh 5 5 0 +6 10
2 Joe Davis 5 4 1 +7 8
3 Nathan Rafferty 5
3 2 +3 6
4 Sean Fisher 5 2 3 -5 4
5 Adrian Gray 5 1 4 -4 2
6 Wes Newton 5 0 5 -7 0

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties