MODUS Super Series aangekondigd; topdarters zonder Tour Card gaan de strijd aan met prijzenpot van 1 miljoen pond

Dartspromoter MODUS heeft een nieuwe dartscompetitie aangekondigd. In de MODUS Super Series gaan bekende topdarters zonder PDC Tour Card de strijd met elkaar aan. De organisatie heeft voor het komende jaar één miljoen pond aan prijzengeld beschikbaar gesteld.

Er wordt vanaf maandag 5 september zes dagen per week gespeeld. Doordeweeks beginnen de ochtendsessies om 10:30 uur Nederlandse tijd. De avondsessies en op zaterdag beginnen de uitzendingen om 23:00 uur. Het toernooi is in Nederland via YouTube te volgen.

De competitie is toegankelijk voor spelers zonder PDC Tour Card. Onder meer Fallon Sherrock, Martin Adams, Robert Thornton, Lisa Ashton, Jarred Cole, Neil Duff, Kevin Painter, Mikuru Suzuki en Thibault Tricole gaan deel uitmaken van de line-up. De presentatie van het toernooi is afwisselend in handen van Paul Nicholson, Mark Webster, Chris Mason, Chris Murphy en Abigail Davies.

Opzet

Elke week komen van maandag tot en met vrijdag twaalf spelers in actie in meerdere poules. De zes beste spelers gaan door naar de finaleavond op zaterdag.

In de dertiende speelweek gaan de twaalf weekwinnaars de strijd met elkaar aan om te bepalen wie de MODUS Super Series-kampioen wordt en de hoofdprijs van 20.000 pond opstrijkt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties