Owen pakt weektitel in Online Darts League na zege op Hogan in finale

Robert Owen heeft heeft zaterdagavond de weektitel gepakt tijdens de derde speelweek van het nieuwe seizoen in de Online Darts Live League.

Tijdens de finalepoules op zaterdag kwamen de beste spelers van de afgelopen week in actie. Van maandag tot en met vrijdag werden er drie poules gespeeld en dat zorgde voor in totaal zes winnaars voor de finaledag.

In Groep A zaten Robert Owen, Martin Adams en Mike Warburton. Allemaal wonnen ze één wedstrijd, maar op basis van legsaldo gingen Owen en Warburton door naar de halve eindstrijd.

Daryl Pilgrim won in Groep B zijn beide wedstrijden tegen Paul Hogan en Gary Robson, terwijl Hogan het onderlinge duel met Robson naar zich toetrok. Hij ging dus samen met Pilgrim door naar de laatste vier.

Hogan won daarna met 4-2 in de halve finale van Warburton, terwijl Owen met 4-0 te sterk was voor Pilgrim. Laatstgenoemde pakte wel de winst in de troostfinale, alvorens Owen de weektitel bemachtigde met een 4-1 overwinning op Hogan.

Finalegroep Online Darts League (Week 3)

Groep A

Robert Owen 4-1 Martin Adams

Martin Adams 4-2 Mike Warburton

Mike Warburton 4-1 Robert Owen

Groep B

Daryl Pilgrim 4-2 Paul Hogan

Paul Hogan 4-2 Gary Robson

Darryl Pilgrim 4-1 Gary Robson

Halve finale

Paul Hogan 4-2 Mike Warburton

Robert Owen 4-0 Darryl Pilgrim

Troostfinale

Darryl Pilgrim 4-2 Mike Warburton

Finale

Robert Owen 4-1 Paul Hogan

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties