Richardson, Burnett en Warburton aan kop na eerste duels in Groep C van Online Darts League

James Richardson, Richie Burnett en Michael Warburton lijken te gaan strijden om de twee plekken voor de finalegroep in Groep C van de Online Darts Live League.

Het drietal behaalden donderdag ieder acht punten tijdens de eerste wedstrijden van deze poule. Richardson staat bovenaan op basis van het beste legsaldo (+10), Burnett en Warburton hebben allebei een legsaldo van +7.

Matthew Dennant heeft met vier punten vrijdag een mirakel nodig om zich nog bij de twee beste spelers te scharen. Josh McCarthy (twee punten) en Steve Perren (nul punten) zijn nu al kansloos om deze groep door te komen.

De spelers van deze groep spelen zowel donderdag- als vrijdagmiddag wedstrijden tegen elkaar. De nummers één en twee van deze groep gaan vervolgens naar de finalegroep van zaterdag.

In de avondsessies spelen Wes Newton, Rob Collins, Mark Webster, Chris Gilliand en Jim McEwan tweemaal een poule tegen elkaar. Vanuit de avondgroep gaan er drie spelers naar de finalegroep en vanuit de ochtendgroep twee, waardoor de finalegroep dus uit zes spelers bestaat. Colin Osborne wist zich eerder al voor deze finalegroep te plaatsen door de eerste poule van deze week te winnen.

In tegenstelling tot de eerste editie van de MODUS League in 2020 wordt er niet online via een webcamverbinding gespeeld, maar op een locatie in het Engelse Southampton. De wedstrijden zijn te volgen via het YouTube-kanaal van Online Darts.

Speelschema Online Darts Live League (Fase 3, Week 4)

Donderdag 29 juli

Matthew Dennant 4-2 Josh McCarthy

Steve Perren 0-4 James Richardson

Richie Burnett 1-4 Michael Warburton

Josh McCarthy 4-2 Steve Perren

Michael Warburton 4-3 Matthew Dennant

James Richardson 0-4 Richie Burnett

Josh McCarthy 2-4 Michael Warburton

Steve Perren 3-4 Richie Burnett

Matthew Dennant 0-4 James Richardson

Michael Warburton 4-0 Steve Perren

James Richardson 4-1 Josh McCarthy

Richie Burnett 4-1 Matthew Dennant

James Richardson 4-1 Michael Warburton

Matthew Dennant 4-1 Steve Perren

Josh McCarthy 2-4 Richie Burnett

Stand na 5 wedstrijden

1. James Richardson 8 pts (+10)

2. Richie Burnett 8 pts (+7)

3. Mike Warburton 8 pts (+7)

4. Matthew Dennant 4 pts (-3)

5. Josh McCarthy 2 pts (-7)

6. Steve Perren 0 pts (-14)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties