Sherrock en vader-zoon Richardson in actie tijdens derde speelweek MODUS League

De derde speelweek van de MODUS Online Live League staat komende week op het programma. Tot het deelnemersveld behoren onder meer twee dames en de BDO-wereldkampioen van 1997.

Van maandag tot en met woensdag spelen Mike Warburton, Colin Osborne, Joshua Richardson, James Richardson, Fallon Sherrock en oud-wereldkampioen Les Wallace een poule tegen elkaar. Elke speler speelt dagelijks één keer tegen de andere spelers uit de groep. De winnaar van deze poule gaat direct door naar de finalegroep van zaterdag.

De nummers twee en drie van de ranglijst spelen op donderdagavond en vrijdagavond een nieuwe poule tegen drie nieuwe spelers. Dit zijn Lee Cocks, Matthew Dennant en Corrine Hammond.

De nummers vier, vijf en zes van de stand op woensdag, spelen eveneens een nieuwe poule tegen nieuwe deelnemers. In deze poule zijn Keelan Kay, Josh McCarthy en Ben Hazel de instromers. Zij komen op donderdagmiddag en vrijdagmiddag in actie. De top twee van de twee nieuwe poules plaatsen zich eveneens voor de finalegroep, die dus in totaal uit vijf spelers bestaat.

In tegenstelling tot de eerste editie van de Modus League in 2020 wordt er niet online via een webcamverbinding gespeeld, maar op een locatie in het Engelse Southampton. De wedstrijden zijn te volgen via het YouTube-kanaal van Online Darts.

Deelnemers maandag tot en met woensdag

Mike Warburton

Les Wallace

Colin Osborne

Joshua Richardson

James Richardson

Fallon Sherrock

Deelnemers donderdagochtend en vrijdagochtend

Keelan Kay

Josh McCarthy

Ben Hazel

+ nummers 4, 5 en 6 van eerste poule

Deelnemers donderdagavond en vrijdagavond

Lee Cocks

Matthew Dennant

Corrine Hammond

+ nummers 2 en 3 van eerste poule

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties