Sherrock, Jenkins en Osborne in actie tijdens komende speelweek MODUS League

Maandag gaat de tweede speelweek van de vernieuwde MODUS Online Live League van start. Tot de deelnemers behoren redelijk wat bekende namen.

Van maandag tot en met woensdag spelen Andy Jenkins, Richard North, Fallon Sherrock, Scott Baker, Colin Osborne en Jarred Cole een poule tegen elkaar. Elke speler speelt dagelijks één keer tegen de andere spelers uit de groep. De winnaar van deze poule gaat direct door naar de finalegroep van zaterdag.

De nummers twee en drie van de ranglijst spelen op donderdagavond en vrijdagavond een nieuwe poule tegen drie nieuwe spelers. Dit zijn Rob Collins, Jason Askew en Joe Davis.

De nummers vier, vijf en zes van de stand op woensdag, spelen eveneens een nieuwe poule tegen nieuwe deelnemers. In deze poule zijn Stephen Burton, Josh McCarthy en Mike Gillet de instromers. Zij komen op donderdagmiddag en vrijdagmiddag in actie. Vanuit de avond groep gaan er twee spelers naar de finalegroep en vanuit de ochtend groep drie, waardoor de finalegroep dus uit zes spelers bestaat.

In tegenstelling tot de eerste editie van de Modus League in 2020 wordt er niet online via een webcamverbinding gespeeld, maar op een locatie in het Engelse Southampton. De wedstrijden zijn te volgen via het YouTube-kanaal van Online Darts.

Deelnemers maandag tot en met woensdag

Andy Jenkins

Richard North

Fallon Sherrock

Scott Baker

Colin Osborne

Jarred Cole

Deelnemers donderdagochtend en vrijdagochtend

Stephen Burton

Josh McCarthy

Mike Gillet

+ nummers 4, 5 en 6 van eerste poule

Deelnemers donderdagavond en vrijdagavond

Rob Collins

Jason Askew

Joe Davis

+ nummers 2 en 3 van eerste poule

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties