Speelschema dinsdagsessie voor derde week MODUS League met onder meer Owen, Warburton en Beveridge

Dinsdag gaat de nieuwe weekcompetitie van de MODUS Online Live League verder. Deze poule bestaat uit Robert Owen, Jamie Clark, Greg Ritchie, Darren Beveridge, Niall Culleton en Michael Warburton.

Elke speler speelt tot en met woensdag dagelijks één keer tegen de andere spelers uit de groep. De winnaar van deze poule gaat direct door naar de finalegroep van zaterdag.

De nummers twee en drie van de ranglijst spelen op donderdagavond en vrijdagavond een nieuwe poule tegen drie nieuwe spelers. Dit zijn Paul Hogan, Lee Cocks en Fallon Sherrock.

De nummers vier, vijf en zes van de stand op woensdag, spelen eveneens een nieuwe poule tegen nieuwe deelnemers. In deze poule zijn Adrian Gray, Dave Parletti en Conan Whitehead de instromers. Zij komen op donderdagmiddag en vrijdagmiddag in actie. Vanuit de avond groep gaan er twee spelers naar de finalegroep en vanuit de ochtend groep drie, waardoor de finalegroep dus uit zes spelers bestaat.

In tegenstelling tot de eerste editie van de Modus League in 2020 wordt er niet online via een webcamverbinding gespeeld, maar op een locatie in het Engelse Southampton. De wedstrijden zijn te volgen via het YouTube-kanaal van Online Darts.

Speelschema MODUS Online Live League (Week 3)

Dinsdag 8 juni (vanaf 10:30 uur)

Niall Culleton v Jamie Clark

Greg Ritchie v Robert Owen

Michael Warburton v Darren Beveridge

Robert Owen v Niall Culleton

Jamie Clark v Darren Beveridge

Greg Ritchie v Michael Warburton

Darren Beveridge v Robert Owen

Niall Culleton v Greg Ritchie

Michael Warburton v Jamie Clark

Niall Culleton v Darren Beveridge

Robert Owen v Michael Warburton

Greg Ritchie v Jamie Clark

Michael Warburton v Niall Culleton

Darren Beveridge v Greg Ritchie

Jamie Clark v Robert Owen

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties