Speelschema dinsdagsessie voor vierde speelweek Online Darts League (Fase 3) met onder meer Burnett en Richardson

Dinsdag gaat de vierde weekcompetitie van de Online Darts Live League verder. De eerste poule bestaat uit James Richardson, Chris Gilliand, Jim McEwan, Colin Osborne, Richie Burnett en Michael Warburton.

Elke speler speelt tot en met woensdag dagelijks één keer tegen de andere spelers uit de groep. De winnaar van deze poule gaat direct door naar de finalegroep van zaterdag.

De nummers twee en drie van de ranglijst spelen op donderdagavond en vrijdagavond een nieuwe poule tegen drie nieuwe spelers. Dit zijn Wes Newton, Rob Collins en Mark Webster.

De nummers vijf en zes van de stand op woensdag, spelen eveneens een nieuwe poule tegen nieuwe deelnemers. In deze poule zijn Matthew Dennant, Josh McCarthy en Steve Perren de instromers. Zij komen op donderdagmiddag en vrijdagmiddag in actie. Vanuit de avond groep gaan er drie spelers naar de finalegroep en vanuit de ochtend groep twee, waardoor de finalegroep dus uit zes spelers bestaat.

In tegenstelling tot de eerste editie van de Modus League in 2020 wordt er niet online via een webcamverbinding gespeeld, maar op een locatie in het Engelse Southampton. De wedstrijden zijn te volgen via het YouTube-kanaal van Online Darts.

Speelschema MODUS Online Live League (Fase 3, Week 4)

Dinsdag 27 juli (vanaf 10:30 uur)

Michael Warburton v Chris Gilliand

Jim McEwan v James Richardson

Richie Burnett v Colin Osborne

James Richardson v Michael Warburton

Chris Gilliand v Colin Osborne

Jim McEwan v Richie Burnett

Colin Osborne v James Richardson

Michael Warburton v Jim McEwan

Richie Burnett v Chris Gilliand

Michael Warburton v Colin Osborne

James Richardson v Richie Burnett

Jim McEwan v Chris Gilliand

Richie Burnett v Michael Warburton

Colin Osborne v Jim McEwan

Chris Gilliand v James Richardson

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties