Speelschema donderdagochtendsessie voor vijfde finaleweek Online Darts League met onder meer Adams en Warburton

De tweede poule in de finaleweek van de Online Darts Live League (Fase 5) gaat donderdagochtend van start. De nieuwe groep bestaat uit Scott Williams, Niall Culleton, Shaun Griffiths, Mike Warburton, Martin Adams en Mike Gillet.

De spelers van deze groep spelen zowel donderdag- als vrijdagmiddag wedstrijden tegen elkaar. De nummers één en twee van deze groep gaan vervolgens naar de finalegroep van zaterdag.

In de avondsessies spelen Connor Scutt, Jim Williams, Robert Thornton, Mark Webster en Richie Burnett tweemaal een poule tegen elkaar. Vanuit de avondgroep gaan er drie spelers naar de finalegroep en vanuit de ochtendgroep twee, waardoor de finalegroep dus uit zes spelers bestaat. Ryan Furness wist zich eerder al voor deze finalegroep te plaatsen door de eerste poule van deze week te winnen.

In tegenstelling tot de eerste editie van de MODUS League in 2020 wordt er niet online via een webcamverbinding gespeeld, maar op een locatie in het Engelse Southampton. De wedstrijden zijn te volgen via het YouTube-kanaal van Online Darts.

Speelschema finaleweek Online Darts Live League (Fase 5)

Donderdag 28 oktober (vanaf 10:30 uur)

Scott Williams v Niall Culleton

Shaun Griffiths v Mike Warburton

Martin Adams v Mike Gillet

Niall Culleton v Shaun Griffiths

Mike Gillet v Scott Williams

Mike Warburton v Martin Adams

Niall Culleton v Mike Gillet

Shaun Griffiths v Martin Adams

Scott Williams v Mike Warburton

Mike Gillet v Shaun Griffiths

Mike Warburton v Niall Culleton

Martin Adams v Scott Williams

Mike Warburton v Mike Gillet

Scott Williams v Shaun Griffiths

Niall Culleton v Martin Adams

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties