Speelschema donderdagochtendsessie voor zesde week MODUS League met onder meer Newton en Sherrock

De tweede poule in de MODUS Online Live League (Week 6) gaat donderdagochtend van start. De nieuwe groep bestaat uit Joe Davis, Ben Hazel, Corrine Hammond, Wes Newton, Jarred Cole en Fallon Sherrock.

De spelers van deze groep spelen zowel donderdag- als vrijdagmiddag wedstrijden tegen elkaar. De nummers één en twee van deze groep gaan vervolgens naar de finalegroep van zaterdag.

In de avondsessies spelen Jamie Kelling, Nathan Girvan, Jason Askew, Sean Fisher en Martin Adams tweemaal een poule tegen elkaar. Ook in deze groep zijn er twee plekken beschikbaar voor zaterdag. Richard North wist zich eerder al voor deze finalegroep te plaatsen door de eerste poule van deze week te winnen.

In tegenstelling tot de eerste editie van de MODUS League in 2020 wordt er niet online via een webcamverbinding gespeeld, maar op een locatie in het Engelse Southampton. De wedstrijden zijn te volgen via het YouTube-kanaal van Online Darts.

Speelschema MODUS Online Live League (Week 6)

Donderdag 22 april (vanaf 10:30 uur)

Wes Newton v Jarred Cole

Fallon Sherrock v Joe Davis

Ben Hazel v Corrine Hammond

Jarred Cole v Fallon Sherrock

Corrine Hammond v Wes Newton

Joe Davis v Ben Hazel

Jarred Cole v Corrine Hammond

Fallon Sherrock v Ben Hazel

Wes Newton v Joe Davis

Corrine Hammond v Fallon Sherrock

Joe Davis v Jarred Cole

Ben Hazel v Wes Newton

Joe Davis v Corrine Hammond

Wes Newton v Fallon Sherrock

Jarred Cole v Ben Hazel

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties