Speelschema maandagsessie voor derde week MODUS League met onder meer Owen, Warburton en Beveridge

Maandag gaat de derde speelweek van de vernieuwde MODUS Online Live League van start. Deze poule bestaat uit Robert Owen, Jamie Clark, Greg Ritchie, Darren Beveridge, Niall Culleton en Michael Warburton.

Elke speler speelt tot en met woensdag dagelijks één keer tegen de andere spelers uit de groep. De winnaar van deze poule gaat direct door naar de finalegroep van zaterdag.

De nummers twee en drie van de ranglijst spelen op donderdagavond en vrijdagavond een nieuwe poule tegen drie nieuwe spelers. Dit zijn Paul Hogan, Lee Cocks en Fallon Sherrock.

De nummers vier, vijf en zes van de stand op woensdag, spelen eveneens een nieuwe poule tegen nieuwe deelnemers. In deze poule zijn Adrian Gray, Dave Parletti en Conan Whitehead de instromers. Zij komen op donderdagmiddag en vrijdagmiddag in actie. Vanuit de avond groep gaan er twee spelers naar de finalegroep en vanuit de ochtend groep drie, waardoor de finalegroep dus uit zes spelers bestaat.

In tegenstelling tot de eerste editie van de Modus League in 2020 wordt er niet online via een webcamverbinding gespeeld, maar op een locatie in het Engelse Southampton. De wedstrijden zijn te volgen via het YouTube-kanaal van Online Darts.

Speelschema MODUS Online Live League (Week 3)

Maandag 7 juni (vanaf 10:30 uur)

Robert Owen v Jamie Clark

Greg Ritchie v Darren Beveridge

Niall Culleton v Michael Warburton

Jamie Clark v Greg Ritchie

Michael Warburton v Robert Owen

Darren Beveridge v Niall Culleton

Jamie Clark v Michael Warburton

Greg Ritchie v Niall Culleton

Robert Owen v Darren Beveridge

Michael Warburton v Greg Ritchie

Darren Beveridge v Jamie Clark

Niall Culleton v Robert Owen

Darren Beveridge v Michael Warburton

Robert Owen v Greg Ritchie

Jamie Clark v Niall Culleton

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties