Speelschema maandagsessie voor tweede week MODUS League met onder meer Sherrock, Jenkins en Osborne

Maandag gaat de tweede speelweek van de vernieuwde MODUS Online Live League van start. Deze poule bestaat uit Andy Jenkins, Richard North, Fallon Sherrock, Scott Baker, Colin Osborne en Jarred Cole.

Elke speler speelt tot en met woensdag dagelijks één keer tegen de andere spelers uit de groep. De winnaar van deze poule gaat direct door naar de finalegroep van zaterdag.

De nummers twee en drie van de ranglijst spelen op donderdagavond en vrijdagavond een nieuwe poule tegen drie nieuwe spelers. Dit zijn Rob Collins, Jason Askew en Joe Davis.

De nummers vier, vijf en zes van de stand op woensdag, spelen eveneens een nieuwe poule tegen nieuwe deelnemers. In deze poule zijn Stephen Burton, Josh McCarthy en Mike Gillet de instromers. Zij komen op donderdagmiddag en vrijdagmiddag in actie. Vanuit de avond groep gaan er twee spelers naar de finalegroep en vanuit de ochtend groep drie, waardoor de finalegroep dus uit zes spelers bestaat.

In tegenstelling tot de eerste editie van de Modus League in 2020 wordt er niet online via een webcamverbinding gespeeld, maar op een locatie in het Engelse Southampton. De wedstrijden zijn te volgen via het YouTube-kanaal van Online Darts.

Speelschema MODUS Online Live League (Week 2)

Maandag 31 mei (vanaf 10:30 uur)

Andy Jenkins v Richard North

Fallon Sherrock v Scott Baker

Colin Osborne v Jarred Cole

Richard North v Fallon Sherrock

Jarred Cole v Andy Jenkins

Scott Baker v Colin Osborne

Richard North v Jarred Cole

Fallon Sherrock v Colin Osborne

Andy Jenkins v Scott Baker

Jarred Cole v Fallon Sherrock

Scott Baker v Richard North

Colin Osborne v Andy Jenkins

Scott Baker v Jarred Cole

Andy Jenkins v Fallon Sherrock

Richard North v Colin Osborne

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties