Speelschema maandagsessie voor vijfde week MODUS League met onder meer Parletti en Menzies

Maandag begint de nieuwe weekcompetitie van de MODUS Online Live League. De eerste poule bestaat uit Dave Parletti, Kevin Burness, Jamie Clark, Greg Ritchie, Darren Beveridge en Cameron Menzies.

Elke speler speelt tot en met woensdag dagelijks één keer tegen de andere spelers uit de groep. De winnaar van deze poule gaat direct door naar de finalegroep van zaterdag.

De nummers twee en drie van de ranglijst spelen op donderdagavond en vrijdagavond een nieuwe poule tegen drie nieuwe spelers. Dit zijn Richie Burnett, Nathan Girvan en Alan Norris.

De nummers vier, vijf en zes van de stand op woensdag, spelen eveneens een nieuwe poule tegen nieuwe deelnemers. In deze poule zijn Mike Gillet, Conan Whitehead en Barrie Bates de instromers. Zij komen op donderdagmiddag en vrijdagmiddag in actie. De top twee van de twee nieuwe poules plaatsen zich eveneens voor de finalegroep, die dus in totaal uit vijf spelers bestaat.

In tegenstelling tot de eerste editie van de Modus League in 2020 wordt er niet online via een webcamverbinding gespeeld, maar op een locatie in het Engelse Southampton. De wedstrijden zijn te volgen via het YouTube-kanaal van Online Darts.

Speelschema MODUS Online Live League (Week 5)

Maandag 12 april (vanaf 10:30 uur)

Dave Parletti v Kevin Burness

Jamie Clark v Greg Ritchie

Darren Beveridge v Cameron Menzies

Kevin Burness v Jamie Clark

Cameron Menzies v Dave Parletti

Greg Ritchie v Darren Beveridge

Kevin Burness v Cameron Menzies

Jamie Clark v Darren Beveridge

Dave Parletti v Greg Ritchie

Cameron Menzies v Jamie Clark

Greg Ritchie v Kevin Burness

Darren Beveridge v Dave Parletti

Greg Ritchie v Cameron Menzies

Dave Parletti v Jamie Clark

Kevin Burness v Darren Beveridge

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties