Speelschema maandagsessie voor zesde week MODUS League met onder meer Norris en Thornton

Maandag begint de nieuwe weekcompetitie van de MODUS Online Live League. De eerste poule bestaat uit Richard North, Jamie Kelling, Alan Norris, Nathan Girvan, Corrine Hammond en Robert Thornton.

Elke speler speelt tot en met woensdag dagelijks één keer tegen de andere spelers uit de groep. De winnaar van deze poule gaat direct door naar de finalegroep van zaterdag.

De nummers twee en drie van de ranglijst spelen op donderdagavond en vrijdagavond een nieuwe poule tegen drie nieuwe spelers. Dit zijn Jason Askew, Sean Fisher en Martin Adams.

De nummers vier, vijf en zes van de stand op woensdag, spelen eveneens een nieuwe poule tegen nieuwe deelnemers. In deze poule zijn Wes Newton, Jarred Cole en Fallon Sherrock de instromers. Zij komen op donderdagochtend en vrijdagochtend in actie. De top twee van de twee nieuwe poules plaatsen zich eveneens voor de finalegroep, die dus in totaal uit vijf spelers bestaat.

In tegenstelling tot de eerste editie van de Modus League in 2020 wordt er niet online via een webcamverbinding gespeeld, maar op een locatie in het Engelse Southampton. De wedstrijden zijn te volgen via het YouTube-kanaal van Online Darts.

Speelschema MODUS Online Live League (Week 6)

Maandag 19 april (vanaf 10:30 uur)

Richard North v Jamie Kelling

Alan Norris v Nathan Girvan

Corrine Hammond v Robert Thornton

Jamie Kelling v Alan Norris

Robert Thornton v Richard North

Nathan Girvan v Corrine Hammond

Jamie Kelling v Robert Thornton

Alan Norris v Corrine Hammond

Richard North v Nathan Girvan

Robert Thornton v Alan Norris

Nathan Girvan v Jamie Kelling

Corrine Hammond v Richard North

Nathan Girvan v Robert Thornton

Richard North v Alan Norris

Jamie Kelling v Corrine Hammond

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties