Speelschema maandagsessie voor zevende week MODUS League met onder meer Adams en Newton

Maandag begint de nieuwe weekcompetitie van de MODUS Online Live League. De eerste poule bestaat uit Niall Culleton, Nathan Rafferty, Martin Adams, Sean Fisher, Wes Newton en Reece Robinson.

Elke speler speelt tot en met woensdag dagelijks één keer tegen de andere spelers uit de groep. De winnaar van deze poule gaat direct door naar de finalegroep van zaterdag.

De nummers twee en drie van de ranglijst spelen op donderdagavond en vrijdagavond een nieuwe poule tegen drie nieuwe spelers. Dit zijn Shayne Burgess, Rob Collins en Paul Hogan.

De nummers vier, vijf en zes van de stand op woensdag, spelen eveneens een nieuwe poule tegen nieuwe deelnemers. In deze poule zijn Joe Davis, Adrian Gray en Scott Marsh de instromers. Zij komen op donderdagochtend en vrijdagochtend in actie. De top twee van de twee nieuwe poules plaatsen zich eveneens voor de finalegroep, die dus in totaal uit vijf spelers bestaat.

In tegenstelling tot de eerste editie van de Modus League in 2020 wordt er niet online via een webcamverbinding gespeeld, maar op een locatie in het Engelse Southampton. De wedstrijden zijn te volgen via het YouTube-kanaal van Online Darts.

Speelschema MODUS Online Live League (Week 7)

Maandag 26 april (vanaf 10:30 uur)

Niall Culleton v Nathan Rafferty

Martin Adams v Sean Fisher

Wes Newton v Reece Robinson

Nathan Rafferty v Martin Adams

Reece Robinson v Niall Culleton

Sean Fisher v Wes Newton

Nathan Rafferty v Reece Robinson

Martin Adams Wes Newton

Niall Culleton v Sean Fisher

Reece Robinson v Martin Adams

Sean Fisher v Nathan Rafferty

Wes Newton v Niall Culleton

Sean Fisher v Reece Robinson

Niall Culleton v Martin Adams

Nathan Rafferty v Wes Newton

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties