Speelschema vrijdagochtendsessie voor vijfde finaleweek Online Darts League met onder meer Adams en Warburton

De tweede poule in de finaleweek van de Online Darts Live League (Fase 5) gaat vrijdagochtend verder met de laatste poulewedstrijden. Deze groep bestaat uit Scott Williams, Niall Culleton, Shaun Griffiths, Mike Warburton, Martin Adams en Mike Gillet.

De spelers van deze groep spelen zowel donderdag- als vrijdagmiddag wedstrijden tegen elkaar. De nummers één en twee van deze groep gaan vervolgens naar de finalegroep van zaterdag.

In de avondsessies spelen Connor Scutt, Jim Williams, Robert Thornton, Mark Webster en Richie Burnett tweemaal een poule tegen elkaar. Vanuit de avondgroep gaan er drie spelers naar de finalegroep en vanuit de ochtendgroep twee, waardoor de finalegroep dus uit zes spelers bestaat. Ryan Furness wist zich eerder al voor deze finalegroep te plaatsen door de eerste poule van deze week te winnen.

In tegenstelling tot de eerste editie van de MODUS League in 2020 wordt er niet online via een webcamverbinding gespeeld, maar op een locatie in het Engelse Southampton. De wedstrijden zijn te volgen via het YouTube-kanaal van Online Darts.

Speelschema finaleweek Online Darts Live League (Fase 5)

Vrijdag 29 oktober (vanaf 10:30 uur)

Martin Adams v Niall Culleton

Shaun Griffiths v Scott Williams

Mike Gillet v Michael Warburton

Scott Williams v Martin Adams

Niall Culleton v Michael Warburton

Shaun Griffiths v Mike Gillet

Michael Warburton v Scott Williams

Martin Adams v Shaun Griffiths

Mike Gillet v Niall Culleton

Martin Adams v Michael Warburton

Scott Williams v Mike Gillet

Shaun Griffiths v Niall Culleton

Mike Gillet v Martin Adams

Michael Warburton v Shaun Griffiths

Niall Culleton v Scott Williams

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties