Speelschema vrijdagochtendsessie voor zesde week MODUS League met onder meer Sherrock en Newton

De darters in Groep B van de MODUS Online Live League (Week 6) staan vrijdag voor de tweede keer tegenover elkaar. De eerste wedstrijden op donderdag wezen uit dat de verschillen tussen de spelers uiterst klein zijn.

Deze groep bestaat uit Joe Davis, Ben Hazel, Corrine Hammond, Wes Newton, Jarred Cole en Fallon Sherrock. De nummers één en twee van deze groep na de wedstrijden van vrijdag gaan vervolgens naar de finalegroep van zaterdag.

In de avondsessies spelen Jamie Kelling, Nathan Girvan, Jason Askew, Sean Fisher en Martin Adams tweemaal een poule tegen elkaar. Ook in deze groep zijn er twee plekken beschikbaar voor zaterdag. Richard North wist zich eerder al voor deze finalegroep te plaatsen door de eerste poule van deze week te winnen.

In tegenstelling tot de eerste editie van de MODUS League in 2020 wordt er niet online via een webcamverbinding gespeeld, maar op een locatie in het Engelse Southampton. De wedstrijden zijn te volgen via het YouTube-kanaal van Online Darts.

Speelschema MODUS Online Live League (Week 6)

Vrijdag 23 april (vanaf 10:30 uur)

Ben Hazel v Jarred Cole

Fallon Sherrock v Wes Newton

Corrine Hammond v Joe Davis

Wes Newton v Ben Hazel

Jarred Cole v Joe Davis

Fallon Sherrock v Corrine Hammond

Joe Davis v Wes Newton

Ben Hazel v Fallon Sherrock

Corrine Hammond v Jarred Cole

Ben Hazel v Jarred Cole

Wes Newton v Corrine Hammond

Fallon Sherrock v Jarred Cole

Corrine Hammond v Ben Hazel

Joe Davis v Fallon Sherrock

Jarred Cole v Wes Newton

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties