Speelschema woensdagsessie voor tweede speelweek Online Darts League (Fase 6) met onder meer Burnett en Osborne

Woensdag staan de laatste duels op het programma in Groep A tijdens de tweede speelweek van de Online Darts Live League (Fase 6).

Elke speler speelt tot en met woensdag dagelijks één keer tegen de andere spelers uit de groep. De winnaar van deze poule gaat direct door naar de finalegroep van zaterdag.

De nummers twee en drie van de ranglijst spelen op donderdagavond en vrijdagavond een nieuwe poule tegen drie nieuwe spelers. Dit zijn Chas Barstow, Ryan Furness en Martin Thomas.

De nummers vijf en zes van de stand op woensdag, spelen eveneens een nieuwe poule tegen nieuwe deelnemers. In deze poule zijn Scott Walters, Kurt Parry en Adam Smith-Neale de instromers. Zij komen op donderdagmiddag en vrijdagmiddag in actie. Vanuit de avondgroep gaan er drie spelers naar de finalegroep en vanuit de ochtendgroep twee, waardoor de finalegroep dus uit zes spelers bestaat.

In tegenstelling tot de eerste editie van de Modus League in 2020 wordt er niet online via een webcamverbinding gespeeld, maar op een locatie in het Engelse Southampton. De wedstrijden zijn te volgen via het YouTube-kanaal van Online Darts.

Speelschema MODUS Online Live League (Fase 6, Week 2)

Woensdag 10 november (vanaf 10:30 uur)

Colin Osborne v Richie Burnett

Jarred Cole v Scott Marsh

Connor Scutt v Chris Gilliland

Richie Burnett v Jarred Cole

Chris Gilliland v Colin Osborne

Scott Marsh v Connor Scutt

Richie Burnett v Chris Gilliland

Jarred Cole v Connor Scutt

Colin Osborne v Scott Marsh

Chris Gilliland v Jarred Cole

Scott Marsh v Richie Burnett

Connor Scutt v Colin Osborne

Scott Marsh v Chris Gilliland

Colin Osborne v Jarred Cole

Richie Burnett v Connor Scutt

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen