Speelschema woensdagsessie voor tweede week Modus League met onder meer Burnett, Thornton en Fitton

Woensdag gaat de poule van de tweede weekcompetitie in de MODUS Online Live League weer verder met de laatste wedstrijden uit de eerste poule. De groep bestaat uit Jamie Caven, Robert Thornton, Richie Burnett, Barrie Bates, Darryl Fitton en Joe Davis.

Elke speler speelt tot en met woensdag dagelijks één keer tegen de andere spelers uit de groep. De winnaar van deze poule gaat direct door naar de finalegroep van zaterdag.

De nummers twee en drie van de ranglijst spelen op donderdagavond en vrijdagavond een nieuwe poule tegen drie nieuwe spelers. Dit zijn Colin Monk, Paul Hogan en Chas Barstow.

De nummers vier, vijf en zes van de stand op woensdag, spelen eveneens een nieuwe poule tegen nieuwe deelnemers. In deze poule zijn Adrian Gray, Diogo Portela en Fallon Sherrock de instromers. Zij komen op donderdagmiddag en vrijdagmiddag in actie. De top twee van de twee nieuwe poules plaatsen zich eveneens voor de finalegroep, die dus in totaal uit vijf spelers bestaat.

In tegenstelling tot de eerste editie van de Modus League in 2020 wordt er niet online via een webcamverbinding gespeeld, maar op een locatie in het Engelse Southampton. De wedstrijden zijn te volgen via het YouTube-kanaal van Online Darts.

Speelschema MODUS Online Live League (Week 2)

Woensdag 24 maart (vanaf 10:30 uur)

Darryl Fitton v Barrie Bates

Richie Burnett v Robert Thornton

Jamie Caven v Joe Davis

Barrie Bates v Richie Burnett

Jamie Caven v Darryl Fitton

Joe Davis v Robert Thornton

Barrie Bates v Jamie Caven

Joe Davis v Richie Burnett

Robert Thornton v Darryl Fitton

Jamie Caven v Richie Burnett

Robert Thornton v Barrie Bates

Darryl Fitton v Joe Davis

Robert Thornton v Jamie Caven

Richie Burnett v Darryl Fitton

Joe Davis v Barrie Bates

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen