Speelschema woensdagsessie voor vijfde finaleweek Online Darts League met onder meer Thornton, Adams en Burnett

Woensdag staan de laatste duels op het programma in Groep A tijdens de vijfde finaleweek van de Online Darts Live League. De eerste poule bestaat uit Robert Thornton, Martin Adams, Richie Burnett, Scott Williams, Connor Scutt en Ryan Furness.

Elke speler speelt tot en met woensdag driemaal tegen de andere spelers uit de groep. De winnaar van deze poule gaat direct door naar de finalegroep van zaterdag.

De nummers twee, drie en vier van de ranglijst spelen op donderdagavond en vrijdagavond een nieuwe poule tegen twee nieuwe spelers. Dit zijn Jim Williams en Mark Webster.

De nummers vijf en zes van de stand op woensdag, spelen eveneens een nieuwe poule tegen nieuwe deelnemers. In deze poule zijn Niall Culleton, Shaun Griffiths, Mike Warburton en Mike Gillet de instromers. Zij komen op donderdagmiddag en vrijdagmiddag in actie. Vanuit de avondgroep gaan er drie spelers naar de finalegroep en vanuit de ochtendgroep twee, waardoor de finalegroep dus uit zes spelers bestaat.

In tegenstelling tot de eerste editie van de Modus League in 2020 wordt er niet online via een webcamverbinding gespeeld, maar op een locatie in het Engelse Southampton. De wedstrijden zijn te volgen via het YouTube-kanaal van Online Darts.

Speelschema finaleweek Online Live League (Fase 5)

Woensdag 27 oktober (vanaf 10:30 uur)

Richie Burnett v Connor Scutt

Martin Adams v Robert Thornton

Scott Williams v Ryan Furness

Connor Scutt v Martin Adams

Ryan Furness v Richie Burnett

Robert Thornton v Scott Williams

Connor Scutt v Ryan Furness

Martin Adams v Scott Williams

Richie Burnett v Robert Thornton

Ryan Furness v Martin Adams

Robert Thornton v Connor Scutt

Scott Williams v Richie Burnett

Robert Thornton v Ryan Furness

Richie Burnett v Martin Adams

Connor Scutt v Scott Williams

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties