Vernieuwde opzet voor MODUS League met flinke prijzenpot

De competitie van de MODUS Online Live League gaat vanaf maandag weer verder met een iets andere opzet. Bovendien is er ook meer prijzengeld beschikbaar gesteld.

Van maandag tot en met woensdag gaan zes spelers de strijd met elkaar aan. De winnaar van deze groep plaatst zich direct voor de finalegroep die op zaterdag wordt gespeeld. De nummers twee en drie van de ranglijst spelen op donderdagavond en vrijdagavond een nieuwe poule tegen drie nieuwe spelers. De nummers vier, vijf en zes van de stand op woensdag, spelen eveneens een nieuwe poule tegen nieuwe deelnemers op donderdagmiddag en vrijdagmiddag.

Van deze twee poules gaan de twee beste spelers per groep door naar zaterdag, waardoor de finalegroep dus uit vijf spelers bestaat. Zij gaan een prijzenpot van vijfduizend pond verdelen, waarvan tweeduizend pond voor de winnaar is gereserveerd. Bovendien plaatst de top drie van de finalegroep zich voor de vijfde week, waarvoor in totaal twaalf spelers zich kwalificeren. De finaleweek kent dezelfde opzet als de andere speelweken, echter is de prijzenpot dan verdubbeld en krijgt de winnaar liefst vijfduizend pond.

Martin Adams, Kevin Burness, Robert Thornton, James Richardson, Richie Burnett en Arron Monk zijn de zes spelers die komende week aan de nieuwe competitie van de MODUS Online Live League starten. De spelers die vanaf donderdag instromen zijn nog niet bekend.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties