Veroordeelde zedendelinquent wordt van de muur gehaald in Lakeside Country Club

Afgelopen weekend vond in de Lakeside Country Club in Frimley Green het World Seniors Masters-toernooi plaats. John Lowe zorgde daar ongewild voor ophef.

Lowe, drievoudig BDO-wereldkampioen genoot ervan om terug te keren naar Lakeside. "Leuk om hier in levende lijve te zijn, en nog steeds in de galerij te hangen ," tweette Lowe voor een fotogalerij van veel van de dartspelers en entertainers die hebben opgetreden in de zaal.

Die galerij bevatte echter nog steeds een foto van de in ongenade gevallen Australische entertainer Rolf Harris. Deze veroordeelde zedendelinquent werd in 2014 tot vijf jaar en negen maanden veroordeeld voor aanrandingen tussen de jaren 1960 en 1980.

Reactie

De krant Daily Star contacteerde daarom Joanne Potter, dochter van Lakeside-eigenaar Bob Potter, voor een reactie. "We hebben honderden foto's. Het is alsof je elke dag een oud meubelstuk ziet, je merkt het niet op als je hier bent. We hebben er echter geen probleem mee om het weg te halen. Zulke mensen willen we niet aan onze muur."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties