Voormalig wereldkampioen Hankey moet twee jaar de cel in voor aanranding

Ted Hankey is veroordeeld tot een celstraf van twee jaar vanwege het aanranden van een vrouw, naar verluidt iemand in zijn eigen familie. Bovendien komt 'The Count' de komende tien jaar ook in het zedendelinquentenregister te staan.

De tweevoudig Lakeside-kampioen had in september 2021 een vrouw aangerand. Hankey ontkende de beschuldiging eerst, maar wist niet dat het vergrijp op camera was vastgelegd.

Het slachtoffer deed op 21 september 2021 aangifte en op dezelfde dag werd Hankey gearresteerd door de politie. Tijdens het verhoor gaf de 54-jarige Engelsman aan onschuldig te zijn en beriep hij zich verder op z'n zwijgrecht. Daarop werden hem de beelden van het seksueel misbruik getuind.

Bij de zitting in de rechtbank op donderdag 14 april 2022 bekende Hankey alsnog schuldig te zijn. Donderdag 12 mei werd vervolgens het vonnis uitgesproken door de rechter.

Lees meer over:
Ted Hankey Overig

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen