Adams reist WDF-circuit niet meer af: 'Mijn lichaam laat het gewoon niet meer toe en ben gelukkig met wat ik nu doe'

Martin Adams won in zijn carrière driemaal het BDO-WK. Een WDF-wereldtitel zal daar waarschijnlijk niet meer aan toegevoegd worden.

Adams verloor in april zijn openingswedstrijd op het WDF-WK. "Ik heb nadien beslist om niet meer de wereld rond te reizen op zoek naar rankingpunten. Mijn lichaam laat het gewoon niet meer toe en ik ben gelukkig met wat ik nu doe", zegt Wolfie tegenover Online Darts.

WDF-WK

Er is momenteel nog geen nieuws over een eventuele volgende editie van het WDF-WK. "Als ik een speler was die wel alle toernooien afloopt op zoek naar rankingpunten zou ik zeer ongerust zijn. Het is toch belangrijk om te weten waarvoor je speelt. Ik zou het ook jammer vinden als dat toernooi verdwijnt en zou het ook echt missen."

De 66-jarige Engelsman blijft wel spelen. "Ik kom regelmatig in actie op de Modus Super Series en daar geniet ik echt van, het is een geweldig initiatief. Daarnaast blijf ik ook deelnemen aan de World Seniors Tour, daar heb ik zeker nog ambitie."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties