De Graaf vloert Greaves in finale Dutch Open: "Eindelijk kon ik haar nog een keer kloppen, dat maakt het extra speciaal"

Aileen de Graaf heeft voor de vierde keer in haar carrière het Dutch Open gewonnen. In de finale van dit WDF-toernooi versloeg ze Beau Greaves met 5-2 in legs.

De Graaf straalde na afloop. "Wat een geweldige zege, zeker omdat het tegen Beau was. Meestal verlies ik van haar, maar ik was er vanavond extra hard op gebrand om hier voor eigen publiek de titel te pakken. Het is mijn vierde titel op de Dutch Open, maar toch blijft het speciaal", zegt De Graaf tegenover Darts Actueel.

Beide dames stonden vrij opgenaaid op het podium. "Ik moest er af en toe wel om lachen ", zegt De Graaf. "Maar ik heb die energie nodig en als anderen daar problemen mee hebben is dat maar zo."

Womens's Series

De Graaf gaat dit jaar ook weer de Women's Series spelen bij de PDC. "Die toernooien speel ik heel graag, het zijn ook maar enkele weekends. Veel meer weekends vrijhouden is voor mij moeilijk, omdat ik ook voor mijn kinderen moet zorgen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties