Loting voor damestoernooi Lakeside 2023 bekend met onder meer Greaves, De Graaf en Ashton

Beau Greaves begint haar jacht op titelprolongatie bij het dames-WK op Lakeside tegen Lorraine Hyde of Laura Turner, zo heeft de loting voor het damestoernooi uitgewezen.

Greaves won vorig jaar op oppermachtige wijze het damestoernooi in Frimley Green. Ze stond in vier sets slechts één set af en versloeg in de finale Kirsty Hutchinson met 4-0 in sets dankzij een gemiddelde van 92.

Aileen de Graaf is op Lakeside de nummer twee van de plaatsingslijst. Zij speelt tegen Nicole Regnaud of Anna Forsmark. De Graaf is tijdens dit evenement één van de vier Nederlandse deelneemsters.

Anca Zijlstra is de nummer acht van de plaatsingslijst en start haar toernooi tegen Paula Murphy of Almudena Fajardo. Priscilla Steenbergen begint in de eerste ronde tegen Kym Mitchell, terwijl Aletta Wajer werd gekoppeld aan Paula Jacklin.

Viervoudig dameswereldkampioene Lisa Ashton stroomt het toernooi vanaf de tweede ronde in. Zij treft de winnaar uit het onderonsje tussen Mitchell en Steenbergen. Deta Hedman kruist de degens met Wajer of Jacklin.

Het damestoernooi op Lakeside vindt plaats van 2 tot en met 10 december. De eerste ronde vindt plaats op 2 en 3 december. In de daaropvolgende dagen stromen de geplaatste speelsters het toernooi in.

Loting Lakeside 2023 (dames)

(1) Beau Greaves v Lorraine Hyde/Laura Turner

(8) Anca Zijlstra v Paula Murphy/Almudena Fajardo

(4) Deta Hedman v Aletta Wajer/Paula Jacklin

(5) Rhian O'Sullivan v Suzanne Smith/Victoria Monaghan

(2) Aileen de Graaf v Nicole Regnaud/Anna Forsmark

(7) Lorraine Winstanley v Jo Clements/Veronika Ihasz

(3) Lisa Ashton v Kym Mitchell/Priscilla Steenbergen

(6) Wendy Harper v Kirsty Hutchinson/Muyumu Ouchi

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties