Nieuwe editie van Australian Darts Open vindt plaats in augustus

De WDF en Darts Australia gaan van 14 tot en met 19 augustus een nieuwe editie van de Australian Darts Open organiseren. Dit evenement is één van de grootste toernooien op de WDF-kalender en geeft Oceanische darters ook de kans om een platinum-toernooi te spelen.

Het herentoernooi bestaat uit 24 deelnemers. Raymond Smith heeft als titelverdediger een wildcard gekregen. Ook verliezend finalist Haupai Puha en WDF-wereldkampioen Neil Duff hebben een uitnodiging ontvangen. Tevens mag ook de nummer één van de WDF-ranking op 5 juni 2023 deelnemen. De rest van het deelnemersveld bestaat uit Oceanische spelers.

Voor de vrouweneditie hebben Beau Greaves en Mikuru Suzuki een uitnodiging gekregen. Ook de nummers drie en vier van de WDF-ranking worden uitgenodigd. Het deelnemersveld voor het vrouwentoernooi wordt nog met acht Oceanische speelsters uitgebreid.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties