Veenstra, Adams, Baggish en Hogan bij laatste zestien op WDF Virtual Cup

Ook bij de WDF wordt momenteel een thuistoernooi gespeeld. Tijdens de WDF Virtual Cup nemen spelers uit diverse verschillende landen het tegen elkaar op. Eerst in poulevorm, maar inmiddels is het toernooi gevorderd tot de laatste zestien.

Bij de heren zit Richard Veenstra nog in het toernooi. De darter uit Ossenzijl kwam zijn poule door en won vervolgens van Vlad Zatko bij de laatste 32. Hij treft Kevin Lane in de achtste finales. Mogelijke tegenstander in de kwartfinale is Martin Adams, want Wolfie zit in zijn kwart van de loting en speelt tegen Mal Cuming in zijn volgende partij.

Aan de andere kant zitten ook wat bekende namen. Zoals bijvoorbeeld Paul Hogan, die het opneemt tegen Anthony Tekira bij de laatste zestien. Ook in zijn helft zitten Danny Baggish en Adam Gawlas.

In het damestoernooi van de WDF Virtual Cup maakt Aileen de Graaf nog kans op de eindzege. Zij versloeg Martina Sulovska bij de laatste 32 en staat nu tegenover Ema Hawley. Anca Zijlstra verloor bij de laatste 32 van Kriya Odayar. Bij de vrouwen zitten Mikuru Suzuki, Lorraine Winstanley en Fallon Sherrock ook nog in het toernooi.

Heren

Veenstra, Adams, Baggish en Hogan bij laatste zestien op WDF Virtual Cup

Dames

Veenstra, Adams, Baggish en Hogan bij laatste zestien op WDF Virtual Cup

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties