Winmau voor drie jaar als sponsor verbonden aan Lakeside

De World Darts Federation (WDF) en Winmau hebben een sponsorovereenkomst voor de duur van drie jaar afgesproken, zo heeft Winmau bekendgemaakt.

Dat betekent dat tijdens alle grote toernooien van de WDF, waaronder hun WK op Lakeside, op de Blade 6 dartborden van Winmau gespeeld gaat worden. De Britse dartsfabrikant was ook jarenlang sponsor van het BDO-WK toen dit toernooi in Frimley Green werd gehouden.

''Wij ondersteunen het amateurdarts al meer dan veertig jaar. Toen de WDF ons benaderde met hun ambitieuze plannen, hebben we dit als een kans gezien om de sport verder te helpen. Voor veel spelers is hun carrière begonnen op Lakeside'', zo laat marketing-directeur Simon Hall namens Winmau weten.

Ook de WDF was uiterst content met de afgesloten deal. ''De WDF werkt al tientallen jaren samen met Winmau op wereldwijde WDF toernooien en we weten hoe hard ze werken om de spelers de beste darts ervaring te geven die ze kunnen geven, ongeacht het niveau waarop ze spelen. Met deze overeenkomst wordt onze relatie voortgezet. Dit is fantastisch nieuws en we konden geen betere partner hebben'', zegt WDF-president Bill Hatter.

Lees meer over:
Winmau Lakeside WDF

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties