Met de eindzege op de Winmau World Masters op zak, doet Lorraine Winstanley vanaf aankomend weekend een gooi naar de wereldtitel op Lakeside.

Winstanley, echtgenote van voormalig profdarter Dean Winstanley, doet voor de achtste keer mee aan Lakeside. In boekte zij haar beste resultaat door de halve finale te halen.

In de eerste ronde van Lakeside 2018 speelt Winstanley tegen Tricia Wright. De 42-jarige Engelse weigert haar aankomende opponent te onderschatten, zo vertelt zei in een interview met Dartsnews.com.

”Ik houd er van om op Lakeside te spelen en in mijn ogen is dit het beste deelnemersveld ooit. Tegenwoordig zijn er geen makkelijke wedstrijden meer en geeft de vorm van de dag de doorslag. Ik ben hard aan het werk om in vorm te komen, met het trainen gaat het goed.”

Het niveau bij de vrouwen is de afgelopen jaren enorm gestegen en meer dames willen op Lakeside spelen, daarom is het deelnemersveld ook uitgebreid naar zestien vrouwen. We moeten nu veel harder werken om ons te kwalificeren.”

David Gill/DG Media

Foto: David Gill/DG Media

Tags:

Author: Pieter Verbeek