Bekijk hier het speelschema voor de World Seniors Darts Matchplay 2023

De WSDT heeft het speelschema voor de World Seniors Darts Matchplay bekendgemaakt. Dit seniorentoernooi staat op 2 en 3 september op het programma in het Engelse York.

Zestien bekende darters van boven de vijftig jaar strijden dan om de titel bij één van de grote toernooien op de World Seniors Darts Tour. Op zaterdag 2 september is de eerste ronde, een dag later zijn de kwartfinales, halve finales en finale.

Het toernooi gaat van start met een ontmoeting tussen voormalig Lakeside-kampioen Scott Mitchell en diens uitdager Paul Hogan. Richie Howson treft daarna Trina Gulliver, de enige vrouwelijke deelneemster op dit toernooi. Drievoudig Lakeside-kampioen Martin Adams kruist de degens met Kevin Painter, alvorens Leonard Gates en Colin McGarry de middagsessie afsluiten.

De grootste namen komen tijdens de avondsessie in actie, met als topaffiche een clash tussen zestienvoudig wereldkampioen Phil Taylor en drievoudig wereldkampioen John Part. Publiekslieveling John Henderson legt aan tegen David Cameron, terwijl Robert Thornton bij de loting werd gekoppeld aan Neil Duff. De laatste partij van de eerste ronde gaat tussen Glen Durrant en Jim McEwan.

Speelschema World Seniors Darts Matchplay 2023

Zaterdag 2 september

Middagsessie (vanaf 14:00 uur)

Scott Mitchell v Paul Hogan

Richie Howson v Trina Gulliver

Martin Adams v Kevin Painter

Leonard Gates v Colin McGarry

Avondsessie (vanaf 20:00 uur)

John Henderson v David Cameron

Robert Thornton v Neil Duff

Phil Taylor v John Part

Glen Durrant v Jim McEwan

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties