Fitton gaat voluit voor World Seniors Darts Tour: "Niveau ligt er hoger dan bij BDO/WDF"

Darryl Fitton is voor het tweede jaar op rij van de partij op het WK voor senioren. In de openingsronde neemt hij het op tegen Les Wallace.

Fitton ging vorig jaar meteen in de eerste ronde onderuit met 3-2 tegen Richie Howson. "Ik was toen net geopereerd aan mijn heup. Nadien voelde het alsof ik alles opnieuw moest leren. Ik was ook bijzonder nerveus voor die wedstrijd."

"Sindsdien heb ik echter veel vorderingen gemaakt", vervolgt 'The Dazzler'. De voorbije weken heb ik hard getraind en dat ging goed, ik trek dus met veel vertrouwen naar het WK voor senioren."

Ambassadeur

Fitton is sinds enige tijd ook ambassadeur van dartsfabrikant Mission Darts. "Daardoor blijf ik zelf ook spelen en bijleren. Ik wil de spelers immers op de best mogelijke manier helpen."

De inmiddels 60-jarige Engelsman is zeer te spreken over de World Seniors Darts Tour (WSDT). "Ik ga dit jaar aan alle toernooien meedoen. Het niveau ligt er ook hoger dan in de BDO/WDF. Ik geniet ervan om die toernooien te spelen."

Lees meer over:
Darryl Fitton WSDT

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties