Jenkins en Fitton via vijfsetters naar tweede ronde op senioren-WK

Terry Jenkins en Darryl Fitton hebben bij de eerste twee wedstrijden op de World Seniors Darts Championship aan het langste eind getrokken. Beide duels werden pas na een beslissende set beslist.

Jenkins had zijn handen vol aan debutant Chris Mason. De eerste vier sets gingen allemaal 'tegen de darts in'. Mason mocht de laatste set beginnen, maar werd gelijk gebroken door een 15-darter van Jenkins. 'The Raging Bull' verdubbelde de voorsprong via een 17-darter en pakte in de vierde leg de winst met een 15-darter.

Het duel tussen publiekslieveling Fitton en oud-wereldkampioen Les Wallace was minder hoogstaand, maar niet minder vermakelijk. Wallace pakte de eerste set, maar de twee daaropvolgende sets gingen naar Fitton. 'The Dazzler' nam vervolgens de leiding in de vierde set, maar zijn Schotse tegenstander, die een kilt droeg, dwong een laatste set af. Die laatste set ging met 3-1 naar Fitton.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties