Mason komt met de schrik vrij tegen Gulliver: "Die eerste twee sets haalde ze een enorm hoog niveau"

Chris Mason had het in de eerste ronde van de World Seniors Darts Masters allerminst onder de markt tegen Trina Gulliver. Uiteindelijk won 'Mace the Ace' toch met 4-2.

Mason moest tegen Gulliver terugkeren van een 2-0 achterstand. "Trina haalde een enorm hoog niveau in die eerste twee sets, met bijna 94 gemiddeld zou iedereen hier aanwezig het moeilijk hebben gehad om van haar te winnen", zegt Mason.

"Als ze dat niveau had vastgehouden, dan had ik geen schijn van kans gehad. Gelukkig begon ze nadien wat minder te spelen en kon ik zelf mijn niveau optrekken om alsnog te winnen."

"Ik heb de voorbije weken bijzonder hard getraind om klaar te zijn voor dit toernooi", vervolgt de 53-jarige Engelsman. "Hopelijk komt dat er ook uit in mijn volgende wedstrijd(en).

Gates

In de kwartfinales neemt Mason het op tegen Leonard Gates. "Ik zal sowieso beter moeten spelen dan in mijn openingswedstrijd, maar ik weet dat het mogelijk is. Er zijn heel veel spelers die dit toernooi kunnen winnen, dat maakt deze World Seniors Darts Tour zo leuk, het niveau wordt nog elk toernooi beter."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen