"Mijn niveau moet de hoogte in om het Beau Greaves moeilijk te maken" - Lisa Ashton richt blik al op Women's World Matchplay

Lisa Ashton heeft voor een stunt gezorgd in de tweede ronde van het WK voor senioren. 'The Lancashire Rose' versloeg voormalig BDO-wereldkampioen Scott Mitchell met 3-0 en mag het nu opnemen tegen Chris Mason.

Ashton straalde na afloop. "Ik geniet er echt van om op dit WK te mogen spelen en ben bijzonder tevreden met mijn overwinning tegen Scott", zegt ze.

"Na mijn gezondheidsproblemen vorig jaar sta ik er nu opnieuw. Lakeside kwam nog wat te vroeg, maar stilaan groei ik opnieuw naar mijn beste niveau. Ik vind het geweldig dat ik opnieuw blessurevrij kan spelen."

Ashton treft in de kwartfinales Chris Mason, die in de tweede ronde met 3-1 te sterk was voor Manfred Bilderl. "Ik leg mezelf alleszins geen druk op en denk nog niet aan een mogelijke wereldtitel. Ik bekijk het gewoon wedstrijd per wedstrijd en dan zien we wel hoe ver ik geraak."

Women's World Matchplay

De 53-jarige Engelse kijkt ook al verder dan dit WK. "Mijn ambitie is om dit jaar de Women's World Matchplay te winnen. Uiteraard is Beau Greaves de grote favoriet en moet mijn niveau de hoogte in om het haar moeilijk te maken. Maar ik geloof er zeker in dat het mogelijk is."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties