Mitchell over favorietenrol op WK voor senioren: "Ben liever de underdog, dat ligt me doorgaans veel beter"

Scott Mitchell versloeg Peter Manley in de openingsronde van het WK voor senioren. En dat ondanks de mentale spelletjes van Manley.

"Ik wist op voorhand wat ik kon verwachten van Peter", lacht Mitchell. "We zijn al lang vrienden en het is lang geleden dat ik me nog zo heb geamuseerd op een podium. Dit zal Peter vast en zeker ook wel wat extra demo's opleveren."

Liever underdog

Mitchell werd op voorhand door veel waarnemers naar voor geschoven als topfavoriet voor de wereldtitel bij de senioren. "Ik ben nochtans niet graag de favoriet, geef mij maar de rol van underdog, die ligt me doorgaans veel beter. Al snap ik het uiteraard wel, ik kom nog maar net van de Pro Tour en heb de voorbije jaren nog bijna elke week tegen de beste spelers ter wereld gespeeld."

Eind vorig jaar verloor Mitchell zijn Tour Card. "Ik ging naar Q-School met de vaste overtuiging die Tour Card meteen terug te winnen, het was een zware ontgoocheling dat het niet lukte. Dit jaar staat alles in het teken van volgend jaar die Tour Card te heroveren. Intussen geniet ik van toernooien als deze en speel ik zoveel mogelijk."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen