"Modus Super Series, World Seniors Darts Tour en misschien nog wel ergens anders, maar zeker geen WDF" - Martin Adams mysterieus over toekomstplannen

Martin Adams heeft zich geplaatst voor de halve finales van de Champion of Champions. 'Wolfie' versloeg in de kwartfinales Phil Taylor met 10-9.

Het zag er lange tijd nochtans niet goed uit voor Adams, die de laatste onderbreking inging met een 9-6 achterstand. "Maar ik dacht nooit aan opgeven, dat doe ik nooit. Ik ben gewoon blijven vechten en ben heel tevreden dat ik alsnog kon winnen", zegt Adams.

Zowel Adams als Taylor werden enorm luid toegejuicht door het publiek in Blackpool. "Ik hou nog steeds van darts en dit zijn de momenten waarvoor het ik het nog steeds doe. Het publiek was echt geweldig."

Adams wordt binnenkort 68, maar denkt nog niet aan ophouden. "Ik kreeg onlangs de diagnose dat ik artritis heb in mijn schouder. Ik wacht nu op een injectie, maar wil zeker nog enkele jaren blijven spelen", zegt hij.

Geen WDF

"Dat zal niet bij de WDF zijn", vervolgt Adams. "Wel in de Modus Super Series en op de World Seniors Darts Tour. En misschien nog wel ergens anders, maar ik kan voorlopig nog niet zeggen waar."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties