O'Shea treft Gates in openingsronde WK voor senioren: "Geen geluk gehad met de loting"

Aanstaande donderdag gaat in de Circus Tavern in Purfleet het WK voor senioren van start. Tony O'Shea neemt het in de openingsronde op tegen Leonard Gates.

"Dat is best een zware loting", opent O'Shea. "Leonard is een geweldige speler en heeft ook een geweldige walk-on, ik heb ervan genoten om hem aan het werk te zien op het voorbije PDC-WK."

O'Shea verloor vorig jaar meteen in de openingsronde van het WK voor senioren. "Maar dat vond ik geen schande, mijn tegenstander (Kevin Painter) haalde immers een hoog niveau en bereikte nadien nog de halve finales. Ik was ook bijzonder nerveus tijdens die wedstrijd, het was door de pandemie lang geleden dat ik nog op een groot podium speelde."

Minder reizen

"Ik reis ook veel minder dan vroeger", vervolgt de 61-jarige Engelsman. "Ik doe niet langer de volledige WDF Tour en speel alleen nog af en toe in de Modus Super Series. Daardoor heb ik toch nog wat matchritme kunnen opdoen, dat me hopelijk gaat helpen op het WK."

Lees meer over:
Tony O'Shea Darryl Fitton WSDT

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties