Painter en Howson na vijfsetters naar tweede ronde op senioren-WK

Kevin Painter en Richie Howson hebben zich donderdagavond met moeite geplaatst voor de laatste zestien op het senioren-WK.

Painter had het zichzelf echter een stuk makkelijker kunnen maken tegen Tony O'Shea. The Artist stond 2-0 in sets voor, maar werd vervolgens wat slordiger terwijl O'Shea steeds meer triples wist te vinden. Silverback kwam terug tot 2-2 en kwam in de beslissende set zelfs een break voor. Die break pakte Painter terug met een schitterende 156 finish, waarna de voormalig major-winnaar de beslissende set met 6-4 naar zich toetrok. De voormalig WK-finalist speelt vrijdagavond in de tweede ronde tegen Wayne Warren.

Howson, één van de twee kwalificatiespelers op dit toernooi, wist Darryl Fitton uit het toernooi te knikkeren. Fitton won nog de eerste set en kwam op 1-0 in de tweede set, maar vervolgens won Howson zes legs op rij en dus twee sets. Echter wist Fitton nog een beslissende set af te dwingen en die laatste set ging met 3-0 naar Howson, die in de tweede ronde tegenover Martin Adams staat.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties